Łososiowe roladki z serkiem i szpinakiem

Łososiowe roladki z serkiem i szpinakiem

Autor: najlepszewkuchni.pl

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego,

Przygotowanie

Krok 1
Rozkładamy płaty łososia i lekko osuszamy. Serek śmietankowy mieszamy z serkiem kozim i rozsmarowujemy na każdym płacie. Doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.

Krok 2
Na serku układamy szpinak i zwijamy roladki. Roladki owijamy ściśle folią spożywczą i odstawiamy do lodówki na około godzinę. Odwijamy roladki i kroimy na krążki.

Krok 3
Dekorujemy koperkiem i świeżo mielonym pieprzem.

Składniki:

  • 400 g serka śmietankowego Łaciaty
  • 4 płaty wędzonego łososia
  • 100 g szpinaku baby
  • 100 g serka koziego
  • Garść świeżego koperku
  • Pieprz i sól