Zielony koktajl z awokado, jarmużu i kiwi

Zielony koktajl z awokado, jarmużu i kiwi

Autor: Ania321

Danie: Napoje,

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego,

Przygotowanie

Krok 1
Jarmuż umyć i usunąć z liści zdrewniałe łodygi.

Składniki:
Kiwi oraz awokado obrać i pokroić na kawałki.

Krok 3
Wrzucić wszystkie składniki do blendera kielichowego, wlać mleko. Blendować do momentu, aż składniki dobrze się ze sobą połączą.

Krok 4
Dodać miód i blendować jeszcze przez chwilę. Pić od razu po przygotowaniu.

Składniki:

  • 1 duża garść jarmużu
  • ½ awokado
  • 1 kiwi
  • 1 szkl. mleka Łaciate
  • 1 łyżka miodu