Szukasz gotowego deseru, który byłby zarówno zdrowy jak i pyszny w smaku? Mamy dla Ciebie wyśmienite rozwiązanie!
Co może powstać z połączenia zdrowej i naturalnej maślanki oraz najlepszych deserowych smaków? Doskonała i zdrowa przekąska! Na to połączenie warto było czekać. Od dziś Twoje drugie śniadanie oraz deser będą pyszne i zdrowe.
Poznaj naszą niezwykłą propozycję
dla przepysznej przekąski. Oto
połączenie tradycji
z nowoczesnością, zamkniętego
w kubeczku intrygującego deseru
w trzech wyśmienitych smakach.
Bazą nowych deserów jest maślanka, która powstaje
z najlepszego polskiego mleka. Dzięki temu ich konsystencja
jest niezwykle aksamitna w połączeniu z wyjątkowymi
smakami: kokosa z czekoladą, jagodowej muffinki oraz tarty
cytrynowej.
Lekki, a jednocześnie gęsty i aksamitny, z żelkami kokosowymi i kawałkami czekolady – taki właśnie jest nowoczesny deser z maślanką Mlekpolu.
Dzięki połączeniu maślanki z egzotycznym kokosem i czekoladą, jest pyszną alternatywą na drugie śniadanie lub deser, dla osób szukających wyjątkowej przekąski.
Maślanka 60%, mleko, śmietanka, cukier, przecier jagodowy z zagęszczonego przecieru 4%, sok cytrynowy z zagęszczonego soku, naturalne aromaty, koncentraty z marchwi, aronii i czerwonych winogron, żywe kultury bakterii
Lekki, a jednocześnie gęsty i aksamitny o smaku tarty cytrynowej – taki właśnie jest nowoczesny deser z maślanką Mlekpolu.
Połączenie naturalnej, śmietankowej maślanki ze słodko-kwaśnym smakiem tarty cytrynowej znakomicie orzeźwia i jest przepyszną alternatywą na drugie śniadanie lub deser, dla osób szukających wyjątkowej przekąski.
Maślanka 60%, mleko, śmietanka, cukier, przecier jagodowy z zagęszczonego przecieru 4%, sok cytrynowy z zagęszczonego soku, naturalne aromaty, koncentraty z marchwi, aronii i czerwonych winogron, żywe kultury bakterii
Jagodowa muffinka z maślanką zamknięta w małym pudełeczku, czyli lekki i nowoczesny deser stworzony przez Mlekpol.
Dzięki połączeniu maślanki, powstałej z najlepszego polskiego mleka ze smakiem pysznej, jagodowej babeczki, stanowi on lekką przekąskę w nowoczesnej odsłonie i jest przepyszną alternatywą na drugie śniadanie lub deser.
Maślanka 60%, mleko, śmietanka, cukier, przecier jagodowy z zagęszczonego przecieru 4%, sok cytrynowy z zagęszczonego soku, naturalne aromaty, koncentraty z marchwi, aronii i czerwonych winogron, żywe kultury bakterii
Koniec z niezdrowymi i nudnymi przekąskami. Desery na bazie maślanki są nie tylko gęste i pyszne, ale zawierają również żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej. Produkt wyróżnia przejrzysta etykieta i krótki skład. Jest po prostu pysznie i zdrowo!
A Ty, który smak lubisz najbardziej? :)