Ciecierzyca na słono

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

  • ciecierzyca konserwowa – 2 szklanki
  • czosnek granulowany
  • zioła prowansalskie
  • suszone oregano
  • oliwa z oliwek

Przygotowanie

Krok 1

Ciecierzycę dokładnie odcedzamy. Blachę wykładamy papierem do pieczenia i rozkładamy na nich ciecierzycę. Do ciecierzycy dodajemy przyprawy. Blachę wkładamy do piekarnika. Ciecierzycę pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180°C przez około 20-25 minut.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.