Colesław

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

  • główka białej kapusty
  • jedna duża marchewka
  • jedna cebula biała
  • pół łyżeczki soli
  • pół łyżeczki pieprzu
  • łyżeczka octu
  • 3-4 łyżki cukru
  • 5 łyżek majonezu

Przygotowanie

Krok 1

Kapustę, marchewkę i cebulę szatkujemy lub kroimy na cienkie słupki.



Krok 2

Dodajemy cukier, sól, pieprz i ocet, wszystko razem mieszamy.



Krok 3

Na koniec dodajemy majonez. Całość mieszamy do połączenia.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.