Składniki:

  • - 2 łyżeczki kawioru
  • - 1 dojrzałe awokado
  • - 1 puszka czerwonej fasoli
  • - 2 marchewki
  • - 1 opakowanie roszponki
  • - szczypta pieprzu i soli

Przygotowanie

Krok 1

Zaczynamy od awokado, które po umyciu kroimy wzdłuż na pół, wydrążamy pestkę i tniemy w plasterki. Marchewkę obieramy, kroimy w kostkę i gotujemy w lekko osolonej wodzie przez 30 minut.



Krok 2

Fasolę wsypujemy na sito i przepłukujemy letnią wodą. Płuczemy roszponkę i osuszamy.



Krok 3

Na dużych dekoracyjnych talerzach, układamy fasolę, awokado, marchew oraz roszponkę. Całość posypujemy kawiorem i indywidualnie doprawiamy pieprzem oraz solą.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.