Grillowana kanapka z serem

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 4 kromki białego chleba
  • 3 łyżki masła Łaciate
  • 2 plastry sera Złoty Mazur Mlekpol

Przygotowanie

Krok 1

Rozgrzej suchą patelnię na średnim ogniu. Posmaruj jedną stronę kromki chleba masłem. Połóż chleb masłem do dołu na patelni, dodaj na wierzch plaster sera.



Krok 2

Posmaruj drugą kromkę masłem i połóż ją na wierzchu serem do środka.



Krok 3

Smaż, aż chleb będzie lekko zrumieniony, odwróć i kontynuuj smażenie, aż ser się rozpuści. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.