kawa z białą czekoladą

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

  • kawa espresso
  • świeże borówki – 2 łyżki
  • rozmaryn – kilka igieł
  • biała czekolada – 4 kostki

Przygotowanie

Krok 1

Drobno siekamy borówki, białą czekoladę. Odrywamy ogły rozmarynu.



Krok 2

Zaparzoną kawę wlewamy do kubka. Wszystkie składniki dokładnie łączymy, delikatnie rozgniatając borówki.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.