Koktajl na maślance z awokado i natką pietruszki

Autor:

Ania321

Danie: Śniadanie, Napoje

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Danie: Śniadanie, Napoje

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego


Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 300 ml maślanki
  • 1 awokado
  • ½ pęczka natki pietruszki
  • 1 łyżka miodu płynnego

Przygotowanie

Krok 1

Awokado (musi być dojrzałe) przekroić na pół, usunąć pestkę, obrać i wrzucić do naczynia blendera.





Krok 2

Dodać dokładnie wypłukaną natkę pietruszki oraz miód.



Krok 3

Wlać maślankę i zmiksować koktajl na gładką masę. Pić od razu po przygotowaniu.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.