Koktajl porzeczkowy na soku wieloowocowym

Danie: Napoje

Osób: 4

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe

Wegetariańskie

Fit

Danie: Napoje

Osób: 4

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe

Wegetariańskie

Fit


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • 30 dag mrożonych porzeczek,
  • 250 ml soku wieloowocowego,
  • 1 szkl wody,
  • kilka listków mięty

Przygotowanie

Krok 1

Do kielicha blendera wlewamy sok i wodę. Wkładamy zamrożone porzeczki i listki mięty, odstawiamy na około 30 minut. Blendujemy na gładki koktajl.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.