Leczo warrzywno-grzybowe

Osób: 1

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 1

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki

  • grzyby 250 g
  • przyprawa do leczo
  • duża cebula
  • czerwona papryka
  • plastry ananasa z puszki
  • 1 łyżka oleju
  • 150 ml wody

Przygotowanie

Krok 1

Grzyby kroimy w paski. Przygotowane warzywa podsmażamy.



Krok 2

Ananasa siekamy i dodajemy do warzyw.



Krok 3

Przyprawę do leczo rozpuszczamy w wodzie, dodajemy do całości, wszystko dusimy.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.