Lody bananowe

Osób: 1

Czas: Powyżej 1h

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 1

Czas: Powyżej 1h

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

  • 3 banany
  • 50 ml ostudzonej kawy lub mleka roślinnego

Przygotowanie

Krok 1

Banany obrać, pokroić na plasterki, rozłożyć na talerzu wyłożonym papierem do pieczenia i włożyć do zamrażarki na minimum 3 godziny.



Krok 2

Zmrożone banany włożyć do wysokiego pojemnika, dodać ostudzoną kawę lub mleko lub jogurt i zmiksować do uzyskania gładkiej masy, co chwilę należy zamieszać.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.