Masa serowa

Osób: 1

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 1

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki

  • 1 kg twarogu sernikowego
  • 400 g czekolady deserowej (lekko gorzkiej 50%)
  • 1 szklanka cukru pudru

Przygotowanie

Krok 1

Twaróg sernikowy należy przełożyć do miski i ogrzać do temperatury pokojowej. Całość wymieszać z cukrem pudrem.



Krok 2

Czekoladę połamać na małe kawałki i rozpuścić, poczekać chwilę aż przestygnie. Połączyć z serem, tak aby powstała jednolita masa.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.