Pizza z arbuza

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki

  • nieduży arbuz
  • ser feta
  • czarne oliwki
  • listki świeżej mięty
  • syrop klonowy i sok z cytryny do skropienia

Przygotowanie

Krok 1

Arbuza umyć i pokroić na plastry grubości ok. 1,5 cm, następnie każdy plaster na 6 kawałków. Posypać pokruszonym serem feta, plasterkami czarnych oliwek i listkami świeżej mięty.



Krok 2

"Pizzę" skropić wymieszanym w równych proporcjach syropem klonowym i sokiem z cytryny.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.