Placuszki z porzeczkami

Smaczne placuszki, dobrze smakują do herbaty. Pyszny i prosty w przygotowaniu deser.

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Jajko kurze

Danie:

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Jajko kurze


Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Składniki:

  • - 2/3 szklanki mąki
  • - 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • - 1 łyżeczka cukru
  • - 1/3 łyżeczki soli
  • - szklanka kefiru
  • - 2 jajka
  • - 1 łyżka oleju plus olej do smażenia
  • - 30 dag czerwonych i czarnych porzeczek
  • - 2 łyżki cukru

Przygotowanie

Dodaj komentarz

2 opublikowane komentarze

Stokrotka

Opublikowany: 2018-02-21 20:00:00

Z porzeczkami są naprawdę pyszne.

Załącznik 0

Odpowiedz

KUCHARECZKA

Opublikowany: 2018-03-19 09:50:00

Najlepsze!

Załącznik 0

Odpowiedz

Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.