Roladki naleśnikowe z serkiem z grillowanymi warzywami i łososiem

Naleśniki w nieco innej formie - idealnie sprawdzą się jako przekąska!

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • 1 opakowanie serka Łaciaty z grillowanymi warzywami
  • 100 g łososia
  • 30 g koperku
  • cytryna
  • 1 cukinia
  • 1 bakłażan
  • rukola do smaku

Przygotowanie

Krok 1

Przygotuj naleśniki ze swojego ulubionego przepisu.



Krok 2

Cukinię i bakłażana pokrój w cienkie plastry, posyp ulubionymi przyprawami i zgrilluj na patelni.



Krok 3

Gotowe naleśniki posmaruj serkiem, ułóż na nich plastry łososia i warzyw. Zwiń naleśniki, a następnie pokrój je na kawałki o długości ok. 3 cm. Gotowe roladki posyp koperkiem i rukolą, delikatnie skrop cytryną. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.