Roladki rybne

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

  • tortilla pszenna – 1 opakowanie
  • tortilla razowa – 1 opakowanie
  • wędzony łosoś – 100 g (1 opakowanie)
  • szpinak baby – 2 garście
  • serek śmietankowy w plastrach – 7 plastrów
  • orzechy włoskie – 1 garść
  • sok wyciśnięty z 1 cytryny

Przygotowanie

Krok 1

Na placku tortilli rozkładamy plastry serka, liście szpinaku i kawałki łososia. Skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy orzechami włoskimi.



Krok 2

Placek ciasno zwijamy, dociskamy i kroimy w krążki o grubości ok. 4 cm.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.