Sałatka fitness

Osób: 1

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 1

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

składniki

  • 2 czerwone grejpfruty
  • 2 pomarańcze
  • sok wyciśnięty z 2 grejpfrutów i 2 pomarańczy
  • 100 g suszonej żurawiny
  • 2 łyżki cukru trzcinowego

Przygotowanie

Krok 1

Pomarańcze i grejpfruty filetujemy. Wykrawamy kawałki miąższu, z reszty wyciskamy sok.



Krok 2

Sok, żurawinę i cukier trzcinowy umieszczamy w rondelku lub na patelni, gotujemy na małym ogniu do momentu odparowania części wody, aż powstanie sos.



Krok 3

Filety z owoców układamy w pucharkach, całość polewamy sosem.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.