Sałatka szpinakowa

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

  • 200 g młodego, umytego, szpinaku
  • 3 łyżki pistacji
  • 4 łyżki octu balsamicznego
  • 150 g umytych pomidorów koktajlowych

Przygotowanie

Krok 1

Umyte liście szpinaku przekładamy do miski. Polewamy je oliwą z suszonych pomidorów. Dodajemy pokrojone suszone pomidory oraz odrobinę octu balsamicznego. Dodajemy pokruszone pistacje.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.