Shake kawowo-bananowy

Autor:

Ania321

Danie: Śniadanie, Napoje

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten

Danie: Śniadanie, Napoje

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten


Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1 banan
  • 1 szkl. mleka Łaciate
  • 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej

Przygotowanie

Krok 1

Banana połamać na kawałki i wrzucić do blendera kielichowego.



Krok 2

Wlać mocno schłodzone mleko i wsypać kawę rozpuszczalną. Blendować do momentu, aż składniki połączą się ze sobą na jednolitą masę.



Krok 3

Pić od razu po przygotowaniu.



Wyślij przepis

Zobacz także

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.