Sos farmerski

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

składniki

  • 1/3 szklanki majonezu
  • 1/4 szklanki maślanki
  • 1/2 ząbka czosnku
  • 1 łyżka drobno posiekanej cebuli
  • 2 łyżki posiekanego szczypiorku
  • 1 łyżka posiekanej natki i koperku
  • 1/3 łyżeczki musztardy
  • szczypta papryki w proszku

Przygotowanie

Krok 1

W wysokim pojemniku wymieszać majonez, maślankę i musztardę.



Krok 2

Obrany czosnek zetrzeć. Dodać posiekane składniki do wcześniej połączonych składników.



Krok 3

Powstały sos doparwić papryką w proszku oraz solą i pieprzem do smaku.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.