Sos francuski

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

  • 2 łyżki octu balsamicznego
  • 4 łyżki oliwy extra vergine
  • 1 łyżka miodu
  • 1 łyżeczka musztardy dijon
  • sok z 1/2 cytryny
  • 1 ząbek czosnku, starty
  • sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku

Przygotowanie

Krok 1

Wszystkie składniki umieszczamy w misce. Dokładnie mieszamy całość. Doprawiamy do smaku.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.