sos jogurtowo-ziołowy

Osób: 1

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 1

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

  • ok. 1 szklanki liści świeżych ziół np. bazylii, kolendry lub zielonych liści natki pietruszki, koperku, rzeżuchy
  • 180 g jogurtu naturalnego (mały kubeczek)
  • 2 łyżki oliwy extra vergine
  • 1 łyżeczka musztardy
  • sól i pieprz

Przygotowanie

Krok 1

Wszystkie składniki wrzucić do wysokiego naczynia, zmiksować dokładnie blenderem, doprawić solą i pieprzem.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.