Sos musztardowy

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki

  • 3 żółtka
  • 1 łyżka musztardy
  • 3 łyżeczki masła
  • 2 łyżeczki octu winnego
  • 1/4 szklanki śmietanki kremówki 30%
  • sól

Przygotowanie

Krok 1

Żółtka utrzeć z musztardą i miękkim masłem, tak aby powstała jednolita masa. Następnie dodać ocet i śmietankę, całośc ponownie wymieszać. Doprawić solą do smaku i wymieszać łyżką.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.