Sos tatarski

Osób: 1

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 1

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

  • 1/2 filiżanki pokrojonych w drobną kosteczkę marynowanych borowików
  • 1/2 filiżanki pokrojonych w drobną kosteczkę obranych kiszonych ogórków
  • 1 szczypiorek wraz z cebulką, drobno posiekany
  • 1/2 filiżanki majonezu z oliwy
  • 1/2 filiżanki śmietany 12% / 18%
  • 1 pełna łyżeczka musztardy
  • 1 łyżka drobno posiekanej natki pietruszki i/lub koperku

Przygotowanie

Krok 1

Wszystkie składniki sosu umieścić w misce. Dokadnie wymieszać, aby otrzymać jednolity sos.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.