Tarta z dynią

Autor:

JowitaP

Danie: Podwieczorek

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Wegetariańskie

Danie: Podwieczorek

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Wegetariańskie


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki

  • 200 g mąki,
  • 100 g cukru,
  • 50 g masła Łaciate,
  • 100 g dyni,
  • 2 jabłka,
  • 1 jajko,
  • aromat do ciasta

Przygotowanie

Robienie ciasta i pieczenie

Ciasto zagniatamy i wylepiamy nim cienko formę. Dynię i jabłko kroimy na małe kawałki, układamy na cieście. Pieczemy 30 minut.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.