WRAPY Z SZYNKĄ I MANGO

Osób: 2

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 2

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

  • mango – 150 g
  • twarożek – 100 g
  • tarty chrzan – 1-2 łyżeczki
  • sól
  • pieprz
  • szpinak baby – 50 g
  • gotowana szynka – 2 plastry
  • tortille – 4 szt.

Przygotowanie

Krok 1

Mango obieramy i kroimy w cienkie plasterki. Twarożek mieszamy z chrzanem, doprawiamy solą i pieprzem. Szpinak przebieramy, myjemy i osuszamy.



Krok 2

Plastry szynki kroimy na pół. Tortille smarujemy kremem chrzanowym. Plastry mango i szynki układamy na połowie każdej tortilli, posypujemy umytym i osuszonym szpinakiem – mocno zwijamy.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.