Koreczki z arbuzem, serem i jeżyną

Koreczki to zawsze dobry pomysł na przekąskę imprezową. Są szybkie i proste w przygotowaniu. Idealne na jeden kęs.

Osób: 6

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Fit

Danie:

Osób: 6

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Fit


Ocena

4.00/5

Oceń przepis

Ocena

4.00/5

Oceń przepis

Składniki:

  • ¼ arbuza
  • ok. 300 g sera mozzarella Mlekpol w kostce
  • ok. 300 g jeżyn

Przygotowanie

Krok 1

Arbuza kroimy w plastry, a następnie w kostkę.



Krok 2

Ser Mozzarella kroimy również w kostkę. Mniej więcej 1 cm.



Krok 3

Nabijamy na wykałaczki jeżynę, kawałek sera i arbuza. Podajemy od razu.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.