Składniki:

  • - 4 filety z kurczaka,
  • -500 g fasolki szparagowej,
  • -12 pomidorków koktajlowych,
  • -1 łyżeczka oleju,
  • -1 łyżeczka ziół prowansalskich,
  • -1 łyżeczka przyprawy do kurczaka,
  • -1 natka pietruszki

Przygotowanie

Krok 1

Filety z kurczaka myjemy i nacieramy olejem z ziołami prowansalskimi i przyprawą do kurczaka. Odstawiamy na 10 minut.



Krok 2

Fasolkę szparagową gotujemy do miękkości.



Krok 3

Filety grillujemy z obu stron, aż do uzyskania złocistego koloru.



Krok 4

Filety podajemy z fasolką szparagową i połówkami pomidorków koktajlowych. Całość możemy posypać posiekaną natką pietruszki.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.