Koktajl migdałowo-jagodowy

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1 szklanka mrożonych jagód
  • 1 banan
  • ½ szklanki mleka UHT Łaciate 2%
  • 1 łyżka masła migdałowego
  • woda

Przygotowanie

Krok 1

Banana obierz i pokrój na mniejsze kawałki.



Krok 2

Umieść jagody, banana, mleko migdałowe i masło migdałowe w blenderze.



Krok 3

Miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji, dodając wodę, aby uzyskać odpowiednią gęstość. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.