Koktajl z arbuza

Autor:

Kamila O

Danie: Napoje

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Napoje

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 2 kg arbuza
  • 1 szkl. wody mineralnej gazowanej
  • ½ cytryny
  • Kostki lodu
  • Listki mięty

Przygotowanie

Krok 1

Arbuza obrać ze skórki, oczyścić z pestek pokroić w kostkę i zmiksować z listkami mięty , dodać wodę i sok z cytryny, podawać z kostkami lodu.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.