Masło czosnkowe z natką pietruszki

Autor:

Ania321

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Danie:

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego


Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Składniki:

  • ⅓ kostki masła Łaciate
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • 2-3 ząbki czosnku
  • Sól himalajska
  • Pieprz

Przygotowanie

Krok 1

Masło (musi być miękkie) wrzucić do miski, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, sól himalajską oraz pieprz. Ugniatać widelcem do momentu połączenia się składników.



Krok 2

Na koniec dodać posiekaną natkę pietruszki i mieszać jeszcze przez chwilę.



Krok 3

Podawać jako dodatek na przykład do pieczonych ziemniaków.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.