Pasta z wędzonego dorsza i pora

Autor:

Ania321

Danie: Śniadanie

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Gluten

Danie: Śniadanie

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Gluten


Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1 dorsz wędzony
  • 1 por (biała część)
  • 2-3 kawałki suszonych pomidorów
  • 2 łyżki majonezu
  • Pieprz
  • Sól

Przygotowanie

Krok 1

Dorsza obrać dokładnie z ości, wrzucić do rozdrabniacza i rozdrobnić na jednolitą masę. Przełożyć do miski.





Krok 2

Pora dokładnie oczyścić i pokroić w drobną kostkę. Dodać do ryby.



Krok 3

Dodać również pokrojone w kostkę pomidory suszone.



Krok 4

Dodać majonez, wymieszać. Przyprawić pastę do smaku dużą ilością świeżo zmielonego pieprzu.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.