Dzieci nie chcą jeść sera ani wędzonych ryb? Połącz je w pyszną pastę! Łatwo, szybko i przyjemnie zrobisz pyszną pastę do chleba, po którą wyciągnie rękę nawet największy niejadek. Potrawa smaczna i bardzo zdrowa.
Osób: 3
Czas: Do 30 min
Poziom trudności: Średnie
Alergeny: Białko mleka krowiego
Bez glutenu
Makrelę wędzoną obieramy ze skórki i wyjmujemy z niej ości. Mięso rozgniatamy widelcem, dodając do niego odrobinę oliwy.
Biały ser rozdrabniamy i doprowadzamy widelcem do podobnej konsystencji, jak makrelę.
Bardzo drobno kroimy cebulę w kostkę.
Łączymy wszystko razem. Dodajemy przyprawy i drobno posiekaną natkę pietruszki. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy i nakładamy na kanapki posmarowane masłem. Podajemy ze szczypiorkiem drobno pokrojonym, na kanapkach.
Dodaj komentarz
1 opublikowane komentarze
Ciasteczkowa Pani :)
Opublikowany: 2018-02-21 15:15:00
Świetny przepis.