Rollsy chrzanowe

Autor:

Ela Ślązak

Danie: Śniadanie

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Danie: Śniadanie

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

przekąska

  • 2 opakowania serka śmietankowego Łaciaty z chrzanem,
  • 3 tortille,
  • 12 plastrów szynki,
  • 3 garści roszponki

Przygotowanie

przygotowanie

Serkiem posmarować tortille. Na każdą tortillę położyć po 3 plastry szynki i garść roszponki. Najlepiej rozłożyć wszystko na całym placku. Następnie ciasno zwijać, owinąć folią spożywczą i włożyć na noc do lodówki.



Wyślij przepis

Zobacz także

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.