Sernik cappuccino z melonem

Danie: Deser

Osób: 4

Czas: Powyżej 1h

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Deser

Osób: 4

Czas: Powyżej 1h

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

SERNIK Z MELONEM

  • opakowanie okrągłych biszkoptów, kg sera półtłustego z Mlekpol, op żelatyny fix, 6 łyżek cappuccino, 3 łyżki cukru pudru, przezroczysta galaretka, 1/2 melona, , 2 brzoskwinie

Przygotowanie

Krok 1

Biszkopty układamy na dnie tortownicy.Twaróg miksujemy z cukrem i cappuccino.Łączymy z rozpuszczoną żelatyną wg instrukcji na opakowaniu.Mieszamy i wykładamy na biszkopty.Galaretkę rozpuszczamy , owoce kroimy n kostkę lub wydrążamy kulki za pomocą specjalnej łyżeczki.Układamy na cieście zalewamy tężejącą galaretką.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.