Szybka pasta z tuńczyka

Najlepsza pasta na kanapki!

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 3

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 3

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1 puszka białego tuńczyka
  • 100 g serka śmietankowego Łaciaty z czosnkiem
  • ½ czerwonej cebuli
  • 1 kawałek selera naciowego

Przygotowanie

Krok 1

Tuńczyka odsącz z wody.



Krok 2

Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. Seler pokrój w drobne paski.



Krok 3

Rozgnieć tuńczyka widelcem. Dodaj cebulę, seler i serek śmietankowy z czosnkiem. Wymieszaj.



Krok 4

Pastę z tuńczyka podawaj na kromkach chleba. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.