Pieczarki posiekać i razem z cebulą podsmażyć na rozgrzanej oliwie. Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę, włożyć do wywaru i gotować. Po 10 minutach wsypać pokrojone warzywa i fasolkę, gotować. Do pół miękkich warzyw dodać pieczarki z cebulą, suszoną natkę pietruszki, gotować do miękkości. Następnie połączyć z serkiem, wymieszać, zagotować, doprawić do smaku.
Danie: Zupy
Osób: 4
Czas: Do 30 min
Poziom trudności: Łatwe
Pieczarki posiekać i razem z cebulą podsmażyć na rozgrzanej oliwie.
Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę, włożyć do wywaru i gotować.
Po 10 minutach wsypać pokrojone warzywa i fasolkę, gotować.
Do półmiękkich warzyw dodać pieczarki z cebulą, suszoną natkę pietruszki, gotować do miękkości.
Następnie połączyć z serkiem, wymieszać, zagotować, doprawić do smaku.
Dodaj komentarz