Dip z rzodkiewką

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Danie:

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

  • 125 g rzodkiewek
  • 1 pęczek szczypiorku
  • 250 g serka śmietankowego Łaciaty naturalny
  • 1,5 łyżeczki musztardy miodowej
  • 0,5 łyżeczki płynnego miodu do smaku
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

Przygotowanie:

Rzodkiewki oczyszczamy, myjemy i kroimy w drobną kostkę. Odkładamy 2 rzodkiewki do dekoracji. Szczypiorek myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym i drobno siekamy. Mieszamy z serkiem śmietankowym i musztardą, a następnie doprawiamy miodem, solą i pieprzem. Na wierzchu kładziemy rzodkiewki pokrojone w słupki. Podajemy z ulubionymi dodatkami.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.