Halibut ze szparagami

Halibut zawiera dużo witaminy D!

Danie: Obiad

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Fit

Danie: Obiad

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Fit


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 200 g fileta z halibuta
  • 1 pęczek szparagów
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka kolorowego pieprzu
  • 1 cytryna
  • 1 garść pomidorków
  • sól

Przygotowanie

Krok 1

Dopraw rybę przyprawami, a następnie usmaż ją z dodatkiem oliwy na patelni.



Krok 2

Odkrój twarde końcówki szparagów. Ugotuj je w osolonej wodzie. Na patelni na maśle przesmaż szparagi i pomidorki. Posól i popieprz do smaku.



Krok 3

Danie podawaj na talerzu udekorowane plasterkami cytryny. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.