Kanapka paryska

Croissant to pomysł na słodkie śniadanie w stylu francuskim. Idealnie pasuje z twarożkiem i słodką konfiturą.

Danie: Śniadanie

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten, Jajko kurze, Truskawki

Danie: Śniadanie

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten, Jajko kurze, Truskawki


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki:

  • - 2 croissanty
  • - ok 2 łyżek serka śmietankowego
  • - 2-3 łyżek dżemu truskawkowego lub malinowego

Przygotowanie

Krok 1

Croissanty przekrawamy na pół.



Krok 2

Wkładamy do nich po łyżce serka oraz dżem i podajemy.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.