Zielony koktajl z awokado, jarmużu i kiwi

Autor:

Ania321

Danie: Napoje

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Danie: Napoje

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1 duża garść jarmużu
  • ½ awokado
  • 1 kiwi
  • 1 szkl. mleka Łaciate
  • 1 łyżka miodu

Przygotowanie

Krok 1

Jarmuż umyć i usunąć z liści zdrewniałe łodygi.



Składniki:

Kiwi oraz awokado obrać i pokroić na kawałki.



Krok 3

Wrzucić wszystkie składniki do blendera kielichowego, wlać mleko. Blendować do momentu, aż składniki dobrze się ze sobą połączą.



Krok 4

Dodać miód i blendować jeszcze przez chwilę. Pić od razu po przygotowaniu.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.