Beza Pavlova

Danie: Deser

Osób: 8

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Ze śmietanką

Danie: Deser

Osób: 8

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Ze śmietanką


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki:

  • Upieczona beza,
  • 250 ml śmietanki Łaciata 30%,
  • 250 g serka mascarpone Mlekpol,
  • 2 łyżki cukru pudru,
  • Ulubione sezonowe owoce

Przygotowanie

Krok 1

Śmietankę ubijamy na sztywno. Dodajemy mascarpone i cukier. Mieszamy.



Krok 2

Na upieczoną bezę nakładamy krem.



Krok 3

Dekorujemy ulubionymi owocami i listkami mięty.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.