Chleb czosnkowy z air fryer’a

Danie: Kolacja

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Kolacja

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1 bagietka lub chleb ciabatta
  • 100 g masła Łaciate
  • 2-3 ząbki czosnku
  • 1 łyżka natki pietruszki
  • sól

Przygotowanie

Krok 1

Czosnek i natkę pietruszki drobno posiekaj.



Krok 2

Wymieszaj miękkie masło z czosnkiem i natką pietruszki.



Krok 3

Pokrój chleb, a następnie posmaruj go mieszanką masła.



Krok 4

Umieść chleb w air fryer’ze i piecz w 180°C przez 5-7 minut, aż będzie złocisty i chrupiący. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.