Croissant z masłem orzechowym, polewą czekoladową i bananem

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki

  • Croissant
  • 1 Banan
  • Masło orzechowe
  • 1 tabliczka gorzkiej czekolady

Przygotowanie

Krok 1

Croissanta przekrój na pół. Posmaruj jedną połówkę warstwą masła orzechowego. Następnie pokrój banana na grubsze plasterki i przełóż jeszcze niewielką ilością masła.



Krok 2

W garnuszku roztop gorzką czekoladę. Polej nią croissanta. Smacznego! ;)



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.