Koktajl kefirowy z jarmużem, kiwi i bananem

Autor:

Ania321

Danie: Napoje

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Danie: Napoje

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego


Ocena

4.57/5

Oceń przepis

Ocena

4.57/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1 szklanka kefiru
  • 1 duża garść jarmużu
  • 1 banan
  • 1 kiwi

Przygotowanie

Krok 1

Jarmuż umyć i osuszyć. Usunąć zdrewniałe łodygi. Wrzucić jarmuż do blendera kielichowego.





Krok 2

Dodać obrane i pokrojone na kawałki kiwi oraz banana.



Krok 3

Wlać schłodzony kefir i miksować wszystko do momentu, aż składniki dobrze się ze sobą połączą. Pić od razu po przygotowaniu.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.