Dorsz curry

Danie: Obiad

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Obiad

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1 kg filetów z dorsza
  • odrobina oleju
  • szczypta soli
  • 6 łyżeczek przyprawy curry

Przygotowanie

Przygotowanie:

Rybę pociąć na mniejsze kawałki, posmarować olejem, włożyć do naczynia żaroodpornego, oprószyć solą i sporą ilością curry. Piec 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Podawać z ulubionymi dodatkami.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.