Koreczki z serem feta, pomidorkami i oliwkami

Koreczki to szybka przekąską na każdą imprezę. W tej wersji są słone. Pasuję to wina, ale także do innych alkoholi. Jest to przekąska na jeden kęs.

Osób: 20

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Fit

Danie:

Osób: 20

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Fit


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki

  • 1 opakowanie sera feta
  • 10 pomidorków koktajlowych
  • 20 oliwek czarnych bądź zielonych

Przygotowanie

Krok 1

Ser feta kroimy w kwadraty.



Krok 2

Pomidorki myjemy, suszymy i kroimy na połówki.



Krok 3

Na wykałaczki nadziewamy po jednej oliwce, pół pomidorka oraz ser feta. Podajemy.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.