Łososiowe roladki z serkiem i szpinakiem

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Danie:

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego


Ocena

3.67/5

Oceń przepis

Ocena

3.67/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 400 g serka śmietankowego Łaciaty
  • 4 płaty wędzonego łososia
  • 100 g szpinaku baby
  • 100 g serka koziego
  • Garść świeżego koperku
  • Pieprz i sól

Przygotowanie

Krok 1

Rozkładamy płaty łososia i lekko osuszamy. Serek śmietankowy mieszamy z serkiem kozim i rozsmarowujemy na każdym płacie. Doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.



Krok 2

Na serku układamy szpinak i zwijamy roladki. Roladki owijamy ściśle folią spożywczą i odstawiamy do lodówki na około godzinę. Odwijamy roladki i kroimy na krążki.



Krok 3

Dekorujemy koperkiem i świeżo mielonym pieprzem.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.