Muffinki z mozzarellą

Danie: Kolacja

Osób: 3

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Jajko kurze

Danie: Kolacja

Osób: 3

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Jajko kurze


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki

  • 5 jajek
  • 1 garść szpinaku baby
  • 2 garści sera tartego mozzarella Mlekpol
  • Sól do smaku
  • Pieprz do smaku
  • Natka pietruszki
  • Foremki do muffinek

Przygotowanie

Krok 1

Do miski rozbij jajka, dodaj szpinak oraz ser. Wszystko dokładnie wymieszaj. Dopraw według uznania.



Krok 2

Rozgrzej piekarnik do 150 stopni. Włóż masę do każdej z foremek, a następnie piecz przez ok. 25 minut. Podawaj posypane natką pietruszki.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.